آجیل نوعی از خشکبار بوده که از ترکیب انواع مغزها، دانهها و میوههای خشک به دست میآید. مصرف آجیل با فرهنگ ایرانیان ارتباط ناگسستنی داشته و خرید آن در مراسمها و آیینهای سنتی نظیر عید نوروز و شب یلدا ضروری است. این مواد که سرشار از کالری، پروتئین، کربوهیدرات، ویتامین، فیبر، مواد معدنی و چربیهای مفید هستند علاوه بر تأمین سلامت بدن، به سوختوساز بدن کمک کرده و باعث هضم چربیها میشود. همچنین به عنوان یک میان وعده، جلوی اشتهای کاذب را گرفته و از پرخوری جلوگیری مینماید. بنابراین آجیل نقش مؤثری در کاهش وزن داشته و همواره در یک رژیم لاغری اصولی و صحیح مصرف آجیل توصیه میگردد. اما اینکه کدام آجیل مناسب کاهش وزن بوده و نیز چه مقدار از آن را باید مصرف کرد، در ادامه این مطلب به آن اشاره شده است.
صادرات غیر نفتی به خصوص کالاهای صنعتی ضمن ایجاد ارزش افزوده بالا، وضعیت اشتغال در جامعه جوان ایران را بهبود بخشیده و سبب کسب درآمدهای ارزی برای تامین نیازهای وارداتی در کشور و صادرکنندگان محترم میشود. به ویژه اینکه در تحولات نوین اقتصاد جهانی که به سمت حذف کلیه موانع غیرتعرفهای و کاهش تعرفهها حرکت میکند، به منظور افزایش سهم کشور در اقتصاد جهانی و دستیابی به رشد و توسعه اقتصادی پایدار، جهش صادراتی امری الزامی بوده و عزم جدی را میطلبد.
در رویه های گمرکی صادرات به سه دسته تقسیم میگردد:
- صادرات قطعی
- صادرات موقت
- صادرات مجدد (برگشتی)