زعفران، یکی از گران ترین ادویه های دنیاست که هم اکنون در بازار به صورت رشته ای، پودر و عصاره آبی قابل دسترس است. عصاره آبی زعفران توسط برخی از شرکت های تولید کننده زعفران به فروش می رسد، اما به خاطر هزینه بالای تولید و ناپایداری آن، بیشتر تولیدکنندگان زعفران ترجیح می دهند تا از گیاه زعفران محصولاتی به صورت پودر و یا رشته های خشک تهیه کنند. شما می توانید با استفاده از زعفرانی که از قبل به صورت پودر تهیه شده است سرعت پخت و پز خود را افزایش دهید. بنابراین برخی از تولیدکنندگان زعفران به منظور سهولت در نگهداری، طبخ و همچنین افزایش پایداری زعفران، این محصول را به صورت پودر به فروش می رسانند. در این مقاله در رابطه با روش تهیه پودر زعفران و همینطور ویژگی های پودر زعفران اصل بیشتر توضیح خواهیم داد.